Pages

Tuesday, March 9, 2010

PC problem


Baru nak berblogging, PC dah problem... dah hampir 2 minggu kat klinik.

Doktor komputer tu bilang puncanya kena

sambar petir... huhuhu!!!

Kebiasaannya bila dah mula bunyi guruh di langit dan ada

tanda-tanda petir akan menyusul cepat-cepat

offkan komputer...dan cabut segala plug.


Kemungkinan juga kejadian petir ni berlaku diwaktu

malam ketika semua penghuni rumah sedang tidur lena

di ulit mimpi dan ada la tu pengguna yang lupa cabut

plug selepas menggunakannya.



Jadi selepas ni kena la beringat selepas menggunakan apa juga

barangan elektrik cabut plug selepas digunakan untuk keselamatan.



Ni pun update guna notebook anak buahku yang baik hati Syafiqah

yang sedang 'dup dap' menanti tarikh 11hb. Mac ni..

SPM results akan di umumkan.. Ku do'akan agar anak buahku ini

akan memperolehi keputusan cemerlang.. wish you all the best my dear niece.



Ku menanti dengan sabar kepulangan PC ni nanti...

(dalam hati "cepatlah siap" dah rindu ni...huwarghhhh!!!!)




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails