Pages

Tuesday, May 4, 2010

Serikan Wajah???

Ada yang tertanya ke? Ada petua untuk menyerikan wajah ke?Hehehe... gimik jer!!!


Bila ada si penggeli menjerit terserempak dengan hidupan alam hijau ni... berseri-seri wajah dia bila menjerit.... kikikiki!!!! But yang menjerit tu it's not me!! Anak buahku terserempak 'benda alah' ni dalam pasu bunga jasmine ku.

Apa lagi ku 'tembak' satu das,  dia terlentuk ayu gitu.. malu-malu lagi!!!
Ku 'tembak' lagi sedas...


dan lagi.....


Cukup lah tu.. dia pemalu.. tak nak bergaya dah..!!! Comelkan..!!
Sesaja nak menyerikan wajah blog ini dengan warna hijau.. mendamaikan!!!





1 comment:

bell said...

Alololo comelnya dia, susah nak jumpa kucingtiang(catterpilar) yang saiz besar sekarang ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails