Pages

Thursday, July 1, 2010

Souvenirs from Australia


Souvenir dari Australia, pemberian adik ipar yang baru pulang semalam.. Terima kasih Anis.


Happy sangat bila dapat cenderahati ni... Saya ni memang suka mengumpul koleksi benda kecil-kecil ni... terutama magnet yang boleh di lekat kat fridge tu... sebelum ni suka kumpul setem tapi sejak  kemudahan internet ni dah jarang dapat surat... jadi lama dah tak dapat nak menambah koleksi lama tu.. walau bagaimana pun minat mengumpul setem tetap masih ada.. 

Hobi baru kumpul magnet fridge pulak.... 
Sesape yang ada koleksi lebih tu bolehlah sudi-sudikan dengan relahatinya... menge'post' kan kat saya ya.. (dengan perasaan segan ni) ...eheheh!!! saja jer!!!

2 comments:

Amoi Comot said...

hehe.. fatin plak suke kumpul duit. XD

Nora Asfa said...

Fatin.. Kak Raha pun ada gak kumpul duit2 syiling dari luar.. tapi taklah banyak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails