Pages

Thursday, September 30, 2010

Masih mood raya lagi.... :)

Masih dalam mood raya lagi... undangan open house masih tak putus di terima.. Terima kasih bebanyak atas ingatan.. jemputan dari saudara mara dan rakan taulan..

Seronok tak leyh nak cakap la.. juadah terhidang pelbagai jenis.. nyum.. nyum!!  "gendang gendut tali kecapi, kenyang perut senang hati..." bagai di pam pam .. makin bertambah la berat badan ... exercise dah la kurang.. mata pun kuyu je di buatnya... huwarghhh!!! Bukan senang hati kan.. lagi susah hati sebab berat badan tak turun...


Tak moh.. tak moh gomok.. nak balik tubuh ku yang slim seperti dulu... ada "orang tu" mengerling je.. tenguk badan ku yang semakin berisi ni.. camne nak buat lagi.. adeih!!! 
Hati ni memujuk.. "biarlah berisi tapi sehat badan.. bersyukur atas rezeki yang Allah kurniakan ... tak baik mengeluh". 


Beraya di rumah sepupu.. Cikgu Roszana.. Adik bongsuku bertudung pink di kelilingi anak-anak saudara tersayang..


Anak-anak bersama sepupu sepapat..  Suka tenguk bila mereka happy bersama.
Walaupun jarang bersua muka...


suka suki di hari raya... suka bergambar ya!!

Berhari raya di rumah sepupuku Cikgu Roszana (tudung pink) dan yang sedondon warna tu ahli keluarganya.. suamiku (berbaju hijau), anak-anakku dan AdzrieFaiz (anak saudara)

Mak, Uncle Min & isteri, ipar duai, adik dan anak-anak saudaraku..
di Ampang U.K.
P/S: Kredit to Kak Sal, Kak Sal, izinkan Raha post foto ni eyh.. Suka sesangat ngan gambar ni sebab ada gambar Mak... Raya tahun ni tak dapat nak bergambar ngan Mak dan Abah.. Lagi-lagi amat sukar nak bergambar dengan Mak.. sedia maklum kan Mak selalu mengelak bila nak shot gambarnya..
time ni kita kat Johor.. tak dapat konvoi bersama ke rumah Uncle Min.. kita tumpang menempelkan gambar ni untuk kenangan.. :))

Kredit sekali lagi buat Kak Sal.. kita wakilkan seorang anak (Firdaus) beraya di rumah Kak Sal.. minta maaf.. masa ni kitaorang ada hal kot.. heheh!!


Ada lagi nak upload gambar...

2 comments:

Sal said...

Hahaha..mmg susah nak ambik gambar mak.Bila dpt aje ambik gambar mak dgn uncle Min, terus aje usik mak...sbbkan uncle Min peluk mak, tu yang mak tak dpt nak elak and sembunyikan muka..hehehe. Nak upload gambar kat blog ni pun satu hal, kadang2, ada angin, lembabnya teramats! ;D

Nora Asfa said...

tu la, bila nampak gambar ni ... apalagi, Raha save la.. hehe..thanks kak Sal for sharing this with us..
Upload gambar kat blog ni tak de masalah pulak bagi Raha.. tapi FB lambat sikit..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails